Tabbladen

zaterdag 21 mei 2011

Preview: Essence Meet_Me[at]Holografics.com

Photobucket

Laat je meevoeren in een holografische make-up wereld, waar schitterende kleuren en 3D-effecten samenkomen om verleidelijke ogen, lippen en nagels te creëren. essence heeft het allemaal dit seizoen! De Essence Meet_me@holografics.com Trend Edition volgt de make-up trends op de voet en biedt hemelse creaties, rechtstreeks uit de modewereld! essence gaat in Mei 2011 voor 3D- effecten en zonnige, lichte texturen voor een futuristisch begin van je zomer!

Photobucket

Cream to Powder Eyeshadow

De luchtige en lichte textuur van de cream to powder eyeshadow weerspiegelt de zonnestralen in iriserende tinten op je oogleden. Verkrijgbaar in C01 Gagalectric, C02 Lil@c en C03 Prism@tic White. Met een prijs van 1,99 EUR.

Photobucket

Liquid Eyeliner

Wanneer je de glans van deze vloeibare eyeliner ziet, is het moeilijk om niet aan een zomerse nachtelijke hemel vol fonkelende sterren te denken. De intense, koele tinten accentueren je ogen perfect en geven een ultieme look. Verkrijgbaar in C01 Blue Ray en C02 Prism@tic White. Met een prijs van 2,29 EUR.

Photobucket

Lipgloss

Je lippen weten niet wat ze overkomt met deze nieuwe holografische lipgloss. De helderheid en glans veranderen met iedere nieuwe lichtinval op je lippen. Kortom, deze lipgloss heeft altijd een verassing voor je in petto! Verkrijgbaar in C01 Lil@c, C02 Holoberry en C03 Prism@tic White. De prijs is 1,79 EUR.

Photobucket

Nail Polish

Nagels met steeds wisselende effecten houden je wakker! De magische holografische tinten van deze nagellak zorgen voor een indrukwekkende en ultracoole look die de zomerse hitte verkoelt. Verkrijgbaar in C01 Gagalectric, C02 Lil@c, C03 Blue ray, C04 Prism@tic White en C05 Holoberry. De prijs is 1,79 EUR.

Photobucket

Body Oil

Een zijdezachte huid met een geheel nieuwe dimensie: de Essence holografische body oil laat een heerlijke geur en subtiele glans achter in de perfecte holografische stijl. De prijs is 3,99 EUR.

Photobucket

Bracelet

Deze coole armband met zilveren bedeltjes is een must-have voor elke stijlvolle modekoningin. Perfect voor de extravagante zomerlook! De prijs is 1,99 EUR.

Essence Meet_me@holografics.com is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in Juni 2011. Ik ben zeker benieuwd naar de lakjes en de cream to powder eyeshadows! Zeker voor deze prijs! Hopelijk doen ze wat ze beloven.

Wat vind jij ervan? Leave it below!

Until next time, Joyce.

1 opmerking: